Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.roxannes.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor, precum si a tuturor informatiile cuprinse in sectiunile "Informatii utile" si "Asistenta clienti".

www.roxannes.ro este administrat de S.C. Connectibuss SRL cu sediul social in Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, Voluntari, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/84/2014, CUI RO32660838. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.roxannes.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

www.roxannes.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

Obligatiile tale de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.roxannes.ro, trebuie sa introduci datele necesare pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, trebuie sa furnizezi informatii reale, corecte, actuale si complete despre tine. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a iti bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila. 

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA (19%). Pretul de achizitie de pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei. Costurile de livrare sunt suportate de catre www.roxannes.ro la cumparaturi ce depasesc 150 RON. La comenzi mai mici de 150 RON, costul transportului este de numai 15 RON. 

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului (ramburs) sau online, prin credit/debit card la plasarea comenzii online. 

Informatii privitoare la livrare:

Livrarea se efectueaza GRATUIT pentru cumparaturi mai mari de 150 de RONpe teritoriul Romaniei, prin societatea de curierat Fan Courier, pe aria de acoperire a Fan Courier, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Livrarea este GRATUITA pentru comenzi mai mari de 150 de RON, costul acestor livrari fiind suportat de www.roxannes.ro. In cazul in care locuiesti in afara ariei acoperite de serviciile Fan Courier, livrarea este GRATUITA pentru comenzi in valoare de peste 150 lei doar pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier de unde urmeaza sa il ridici, fara nici un cost suplimentar. Lista completa a localitatilor din aria de acoperire Fan Courier o poti gasi la aici: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. 

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca doresti si esti de acord cu acest lucru. 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Garantia Produselor

Pentru a beneficia de perioadele de garantie specificate in Certificatul de Autenticitate si Garantie te rugam sa urmezi sfaturile de mai jos, sa pastrezi documentele de achizitie originale, certificatul de garantie si sa respecti toate conditiile mentionate.

SFATURI PENTRU INTRETINERE:

Cristalele Swarovski, cristalele Preciosa si emailul sunt materiale delicate care trebuie tratate cu mare grija, metalul este placat si fiecare cristal este aplicat individual. Va rugam sa respectati sfaturile de mai jos, pentru a evita astfel daunele aduse produsului si pentru a beneficia de perioada de garantie: 

- pastrati bijuteria in ambalajul original sau intr-un saculet dintr-un material moale pentru a evita zgarieturile

- stergeti periodic produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala

- scoateti-va bijuteriile inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni

- evitati loviturile bruste si contactul cu materiale aspre sau abrazive.

Garantia se acorda doar pentru defecte de fabricatie conform legii. Nu se acorda garantie pentru:

- expunerea bijuteriei la substante chimice, cosmetice, creme si lotiuni, piscina sau baie;

- deteriorarea bijuteriei in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta;

- rupere, zgarieturi, lovituri, indoiri cauzate de uzura generala sau de folosirea incorecta;

- uzura survenita in urma purtarii bijuteriilor in timpul somnului;

- pastrarea neconforma a bijuteriei in mediu umed sau excesiv de cald - nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par);

- zgarierea sau sparegerea cristalelor/pietrelor semipretioase (cristalele/pietrele sunt produse consumabile si, conform legii, nu au garantie);

- folosirea incorecta si brutala a elementului de deschidere si inchidere a bijuteriilor.

Pentru a beneficia de garantia produsului, acesta trebuie sa fie insotit de Bonul fiscal, Factura sau/si Certificatul de Garantie. Nu se acorda garantia in situatia in care nu se prezinta macar unul dintre aceste documente.

Pentru reparatii, doar costurile de transport la / de la sediul nostru se vor face pe cheltuiala clientului. Restul cheltuielilor de reparatii, inclusiv trimiterea bijuteriei in strainatate, intra in sarcina Roxanne's Jewellery & Giftware. In cazul in care aduceti personal produsul la showroom-ul nostru din Baneasa Shopping City, nu trebuie sa suportati niciun cost.

Magazinul Roxanne’s - Jewellery & Giftware este oficial autorizat sa comercializeze toate produsele sale. Bijuteriile sunt autentice, create manual cu maiestrie artizanala rafinata.

Bijuteriile sunt, dupa caz, placate cu metale pretioase (aur de 18K sau 24K, argint 925), cupru, palladium, rodiu, decorate cu cristale Swarovski, cristale Preciosa (de Bohemia), zirconii CZ, pietre semipretioase si acoperite cu email pictat manual. Eventualele mici imperfectiuni reprezinta dovada ca produsele sunt realizate manual si confera unicitate fiecarui produs in parte.

Bijuteriile “Mariana Jewellery” beneficiaza de garantie pe viata, in timp ce celelalte bijuterii placate precum si bijuteriile din argint au perioada de garantie de 90 de zile, iar cele neplacate beneficiaza de garantie 30 de zile.

Roxanne’s Jewellery & Giftware este detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr. 9803/24.10.2016, pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase. Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.

Garantia se acorda doar in situatia in care caracteristicile produsului nu corespund cu specificatiile sau atunci cand se descopera defecte de fabricatie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG 21/1992. Nu se poate invoca garantia in situatia ultilizarii improprii sau incorecte a bijuteriei (de ex. urme de lovituri pe montura metalica, zgarieturi ale cristalelor, emailului sau ale monturii metalice, email sau cristale sparte sau ciobite, decolorari ale partilor placate sau ale emailului datorate contactului cu produse chimice ori transpiratie acida, semne evidente de uzura, ruperea bijuteriilor, etc).

Returnarea Produselor achizitionate online

In ceea ce priveste problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi la numarul 0749 22 88 55 sau sa ne scrii un e-mail la adresa contact@roxannes.ro, pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestora.

In situatia in care produsul pe care l-ai comandat nu este pe placul tau sau nu esti multumit de calitatea acestuia, ai posibilitatea de a te razgandi si de a-l returna, in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produselor, chiar daca conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, acest termen este de 14 zile.

Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, roxannes.ro va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari.

Adresa de retur:

CONNECTIBUSS SRL

Punct de lucru: Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 42D, sector 1, cod postal 013696, Bucuresti

Baneasa Shopping City, etaj 1, magazin Roxanne's

Tel. 0749 22 88 55.

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Produsul returnat online trebuie sa fie insotit de originalul sau copia dovezii de cumparare - factura  emisa de roxannes.ro.

Daca produsul returnat este deteriorat, fara elementele de siguranta (eticheta de identificare), fara documente sau are semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului.  Nu putem accepta pentru retur produse care au fost purtate, modificate sau deteriorate.

Daca returul se realizeaza conform conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita prin virament bancar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retragere din contract (retur) din partea clientului.

Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul roxannes.ro

Conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, in momentul in care clientul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa completeze urmatorul Formular de Retragere si sa-l trimita prin fax la nr. 021 404 3184 sau scanat, la adresa de email contact@roxannes.ro.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.roxannes.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Connectibuss S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.roxannes.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@roxannes.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamntul clientului in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare (art.12)
  2. Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date. 
  3. Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele: a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale; b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime; c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
  4. Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari. 
  5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
  6. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25). 

Responsabilitati privind produsele

S.C. Connectibuss S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); b) telecopiator (fax) c) adresa de posta electronica (e-mail)
Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator. 
Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta: a) imprimat neadresat; b) imprimat adresat; c) scrisoare tipizata; d) publicitate tiparita cu bon de comanda; e) catalog; f) telefon cu interventie umana; g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); h) radio; i) videofon (telefon cu imagine); j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); k) posta electronica (e-mail); l) telecopiator (fax); m) televiziune (teleshopping).

Conciliere

Dacă intampini o problema si solutia oferita prin email sau telefon de persoana cu care ati discutat nu va satisface în totalitate, te rugam sa te adresati pentru conciliere doamnei Florenta Zamfir, la adresa customer.service@roxannes.ro

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Connectibuss S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Connectibuss S.R.L si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.roxannes.ro.