Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Livrare si Retur

Livrarea se efectueaza rapid, pe intreg teritoriul Romaniei, prin societatea de curierat Fan Courier, pe aria de acoperire a Fan Courier, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Lista completa a localitatilor din aria de acoperire Fan Courier o poti gasi aici: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. 

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca doresti si esti de acord cu acest lucru. 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

 

Pentru livrari in strainatate pot exista costuri de livrare, functie de destinatie. De aceea te rugam sa ne contactezi prin email la adresa contact@roxannes.ro sau telefonic, la numarul +40 749 22 88 55, pentru a primi o oferta personalizata. 

 

 

Pentru ca suntem pe deplin siguri de calitatea produselor noastre, Roxanne’s a ales sa se diferentieze de ceilalti concurenti prin acordarea unei perioade de retur extinse la 30 de zile. Daca in aceasta perioada te razgandesti si nu mai doresti un anumit produs, il poti trimite inapoi, in conditiile prezentate in sectiunea Politica de retur.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, etichete lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului.  Nu putem accepta pentru retur produse care au fost purtate, modificate sau deteriorate. Pentru fiecare comanda ai dreptul la un singur retur al produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea unui retur in conditiile unor abuzuri.