Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?

 

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de EuPlatesc.ro.

Connectibuss SRL, respectiv www.roxannes.ro si EuPlatesc.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate Euplatesc.ro" si "Politica de confidentialitate www.roxannes.ro" pentru mai multe informatii despre subiect. 

In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre EuPlatesc.ro pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc.ro, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de tine, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".