Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Politica de retur

In ceea ce priveste problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul nostru, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0749 22 88 55 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@roxannes.ro, pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestora.

In situatia in care produsul pe care l-ati comandat nu este pe placul dumneavoastra sau nu sunteti multumit de calitatea acestuia, aveti posibilitatea de a va razgandi si de a-l returna, in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produselor, chiar daca conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, acest termen este de 14 zile.

Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, roxannes.ro va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari.

Adresa de retur:

CONNECTIBUSS SRL

Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 42D, sector 1, cod postal 013696, Bucuresti

Baneasa Shopping City, etaj 1, magazin Roxanne's

Tel. 0749 22 88 55.

Sunteti responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de originalul sau copia dovezii de cumparare (factura) emisa de roxannes.ro.

Daca produsul returnat este deteriorat, fara elementele de siguranta (eticheta de identificare), fara documente sau are semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului.

Daca returul se realizeaza conform conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retragere din contract (retur) din partea clientului. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul roxannes.ro.

Metoda de rambursare a contravalorii produselor este aceeasi cu metoda de plata prin care clientul a achitat comanda, insa daca clientul accepta si poate pune la dispozitie un cont bancar, roxannes.ro prefera - pentru operativitate - rambursarea banilor prin virament bancar.

Conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, in momentul in care clientul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa trimita cateva informatii necesare returului prin fax la nr. 021 404 3184 sau la adresa de email contact@roxannes.ro. Un model neobligatoriu de formular de retragere poate fi gasit aici: Formular de Retragere