Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Politica de retur

Politica de retur pentru produsele achizitionate online, pe www.roxannes.ro

In ceea ce priveste problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi la numarul 0749 22 88 55 sau sa ne scrii un e-mail la adresa contact@roxannes.ro, pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestora.

In situatia in care produsul pe care l-ai comandat nu este pe placul tau sau nu esti multumit de calitatea acestuia, ai posibilitatea de a te razgandi si de a-l returna, in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produselor, chiar daca conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, acest termen este de 14 zile.

Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, roxannes.ro va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari. 

Adresa de retur:

CONNECTIBUSS SRL

Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 42D, sector 1, cod postal 013696, Bucuresti

Baneasa Shopping City, etaj 1, magazin Roxanne's

Tel. 0749 22 88 55.

 

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de originalul sau copia dovezii de cumparare (factura) emisa de roxannes.ro.

Daca produsul returnat este deteriorat, fara elementele de siguranta (eticheta de identificare), fara documente sau are semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului. Nu putem accepta pentru retur produse care au fost purtate, modificate sau deteriorate.

Daca returul se realizeaza conform conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retragere din contract (retur) din partea clientului. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul roxannes.ro. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Metoda de rambursare a contravalorii produselor este aceeasi cu metoda de plata prin care clientul a achitat comanda, insa daca clientul accepta si poate pune la dispozitie un cont bancar, roxannes.ro prefera - pentru operativitate - rambursarea banilor prin virament bancar.

Conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, in momentul in care clientul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa completeze urmatorul Formular de Retragere si sa-l trimita prin fax la nr. 021 404 3184 sau scanat, la adresa de email contact@roxannes.ro.

 

Politica de retur pentru produsele achizitionate din showroom

In conformitate cu legislatia in vigoare - Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legea nr. 449/2003 privind Vanzarea Produselor, precum si cu Politica Interna de Retur a Roxanne's Jewellery & Giftware, produsele achizitionate din showroom-ul Roxanne's nu se pot returna, ele se pot schimba in termen de 30 de zile de la data cumpararii, cu orice produs de o valoare minima cu cel achizitionat initial si numai in baza Bonului Fiscal/Facturii de achizitie. Daca se doreste schimbarea produsului cu un altul de o valoare mai mare, se va achita diferenta de pret.