Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

POVESTEA BRANDULUI

 

Mariana Jewellery - Povestea Brandului

 

 

"Dragostea pentru sotul si copiii mei alimenteaza energia infinita cu care creez bijuteriile mele." - Mariana Ravid, designer

Influentata profund inca din copilarie de bunicul sau, el insusi bijutier, designerul israelian de bijuterii, Mariana Ravid, absolventa a Jewelry-Goldsmith School, si-a exprimat prin creatiile sale, incepand cu 1997, calitatile native de combinare a culorilor si perfecta imbinare dintre vechi si nou, pietre semipretioase si cristale Swarovski, dintre material si spirit. De atunci, piesele sale originale, unice si cu tenta exotica, s-au impus mai intai pe piata din Israel si apoi pe cea internationala de fashion jewellery sub brandul "Mariana", fiind prezente in intreaga lume: SUA, Canada, Europa, Africa de Sud, Asia, Australia si Noua Zeelanda.

Designul Marianei atrage femeia la orice varsta, atat tanara exuberanta, cat si doamna sofisticata in cautarea unor piese speciale care sa-i evidentieze frumusetea naturala.

Colectiile Mariana Jewellery, influentate de elemente din natura, isi revarsa energia buna, pozitiva asupra celor care le poarta. Iata doar cateva dintre mineralele naturale folosite si semnificatia lor: quartzul roz (piatra iubirii), aquamarinul (curaj si protectie), ametistul (piatra pacii si rezistentei), quartzul clar, incolor (piatra puterii), carnelianul (pasiune si sexualitate), perla (reduce stresul), citrina (piatra norocoasa a comerciantului), etc.

Fiecare piesa in parte este lucrata manual, la cele mai inalte standarde, in fabrica sa din Israel, patria celor mai exclusiviste creatii din domeniu. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint Silver Sterling 925 sau aur antichizat. Pentru a da bijuteriilor sale aspectul de mici opere de arta, Mariana foloseste cristale si pietre semipretioase taiate manual, precum si bine-cunoscutele cristale si perle Swarovski si cristale Preciosa (de Bohemia), intr-o gama inepuizabila de culori si nuante.

Datorita calitatii lor exceptionale, bijuteriile Mariana beneficiaza de GARANTIE PE VIATA. Prin urmare, producatorul se obliga sa acorde asistenta nelimitata pentru toate produsele sale.

 

 

 

 

 

continua cumparaturile