Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

GIFT CARDS

E foarte simplu să cumperi Gift Cards în showroom-ul nostru din Bucuresti, dar si din magazinul online www.roxannes.ro. Bucură pe cineva drag sau adaugă-le la propria ta listă de dorințe.

Despre Gift Cardul Roxanne’s:

- Gift Cardurile Roxanne’s sunt disponibile atat în showroom-ul nostru din Bucuresti cat si in magazinul online www.roxannes.ro

- In showroom Cardul poate fi încărcat cu suma dorită, dar nu mai putin de 89 LEI.

- In magazinul online www.roxannes.ro sunt disponibile gift carduri cu valori prestabilite, incepand cu suma de 89 LEI.

- Cardul poate fi folosit o singura data pentru a achita integral sau parțial orice produs achiziționat din magazinele Roxanne’s. Nu se acordă rest sau rambursări.

- Suma incarcata pe card poate fi verificata in showroom-ul Roxanne’s precum si telefonic la numarul 0749 228 855.

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU GIFT CARDS

Utilizarea acestui Card implică acceptarea acestor condiții de utilizare. Acest Card permite cumpărarea de produse în oricare dintre magazinele noastre, showroom sau online. Acest Card nu este un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plăți, și nu poate fi schimbat cu numerar sau folosit pentru achizitionarea unui alt card cadou Roxanne’s.

Suma minimă necesară pentru a activa acest Card este de 89 LEI. Acest Gift Card rămâne activ timp de 12 de luni. După această perioadă, Cardul va expira si utilizarea lui nu va mai fi posibila.

Roxanne’s nu este responsabilă de pierderea, furtul, deteriorarea sau utilizarea neautorizată a Gift Cardului. Roxanne’s își rezervă dreptul de a aduce amendamente prezentelor condiții de utilizare fără notificare.

Click aici pentru achizitionarea cardurilor!