Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Exclusivitate, Autenticitate si Garantie

"Daca ai incredere in tine insuti, inspiri incredere altora"- Goethe.

Partenerii nostri care ne-au acordat increderea si puterea exclusiva de a-i reprezenta pe piata din Romania si tarile din jurul ei, au vazut in acest colt de lume oportunitatea de a impune produsele certificate de brand.

Este ceea ce ne da convingerea ca si voi, prietenii nostri, veti deveni parte din familia Roxanne’s si, impreuna, vom demonstra ca si in Romania exista oameni iubitori de calitate si unicitate.

Alaturi de bijuteriile cumparate din boutique-ul Roxanne's vei primi, in forma originala, Certificatul de Origine de la producator, precum si Certificatul de Autenticitate si Garantie Roxanne's, insotit de sfaturi utile pentru intretinerea produselor:

Garantia se acorda doar pentru defecte de fabricatie conform legii. Nu se acorda garantie pentru:

- expunerea bijuteriei la substante chimice, cosmetice, creme si lotiuni, piscina sau baie;

- deteriorarea bijuteriei in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta;

- rupere, zgarieturi, lovituri, indoiri cauzate de uzura generala sau de folosirea incorecta;

- uzura survenita in urma purtarii bijuteriilor in timpul somnului;

- pastrarea neconforma a bijuteriei in mediu umed sau excesiv de cald - nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par);

- zgarierea sau sparegerea cristalelor/pietrelor semipretioase (cristalele/pietrele sunt produse consumabile si, conform legii, nu au garantie);

folosirea incorecta si brutala a elementului de deschidere si inchidere a bijuteriilor.

Pentru a beneficia de garantia produsului, acesta trebuie sa fie insotit de Bonul fiscal / Factura si Certificatul de Garantie. Nu se acorda garantia in situatia in care nu se prezinta aceste documente. In cazul bijuteriilor Mariana, timpul de asteptare a reparatiilor poate creste, datorita faptului ca bijuteriile se intorc la furnizor pentru o reparatie profesionista. De indata ce revin la noi, vei fi anuntat. La predarea bijuteriilor pentru reparat, clientul va fi informat despre toate aceste detalii si isi va da acordul pentru aceste proceduri.

Pentru reparatii, doar costurile de transport la / de la sediul nostru se vor face pe cheltuiala clientului. Restul cheltuielilor de reparatii, inclusiv trimiterea bijuteriei in strainatate, intra in sarcina Roxanne's Jewellery & Giftware. In cazul in care aduci personal produsul la showroom-ul nostru din Baneasa Shopping City, nu trebuie sa suporti niciun cost.

Si nu uita: ingrijirea adecvata si depozitarea corecta a bijuteriilor vor contribui la mentinerea in timp a stralucirii, frumusetii si aspectului lor initial!