Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Cum cumpar

Comanda pe www.roxannes.ro dureaza doar cateva minute si presupune cativa pasi simpli:

In cazul in care nu ati mai cumparat de pe site-ul nostru va trebui sa va creati un cont de utilizator. Pentru crearea acestuia va vor fi solicitate unele date personale, cum ar fi nume, adresa, adresa de email, etc. Datele dumneavoastre sunt in siguranta, iar www.roxannes.ro garanteaza securitatea acestora.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Politica de securitate - Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre www.roxannes.ro, nici de catre EuPlatesc.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati adresele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, www.roxannes.ro si EuPlatesc.ro nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

In cazul in care veti mai cumpara produse din magazinul nostru, datele dumneavoastra vor fi preluate automat in formularul de comanda iar achizitia va avea loc mult mai repede;

Dupa alegerea produselor si a cantitatilor dorite urmeaza faza de checkout in cadrul careia va veti alege metoda de plata (mai multe detalii in sectiunea “Metode de plata”) si veti verifica comanda.

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Mai multe informatii despre metodele de plata puteti citi in sectiunea "Metode de plata".

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Dupa finalizarea si trimiterea comenzii, va vom contacta pe email pentru confirmare si pentru a va oferi informatii suplimentare referitoare la livrare.