Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Cum cumpar

Comanda pe www.roxannes.ro dureaza doar cateva minute si presupune cativa pasi simpli:

In cazul in care nu ai mai cumparat de pe site-ul nostru va trebui sa iti creezi un cont de utilizator. Pentru crearea acestuia vor fi solicitate unele date personale, cum ar fi nume, adresa, adresa de email, etc. Datele tale sunt in siguranta, iar www.roxannes.ro garanteaza securitatea acestora.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre tine. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Politica de securitate - Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre www.roxannes.ro, nici de catre EuPlatesc.ro. Ai grija sa completezi corect formularul si sa indici adresele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, www.roxannes.ro si EuPlatesc.ro nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale.

In cazul in care vei mai cumpara produse din magazinul nostru, datele vor fi preluate automat in formularul de comanda iar achizitia va avea loc mult mai repede;

Dupa alegerea produselor si a cantitatilor dorite urmeaza faza de checkout in cadrul careia va vei alege metoda de plata (mai multe detalii in sectiunea “Metode de plata”) si vei verifica comanda.

Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Euplatesc, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Mai multe informatii despre metodele de plata, in sectiunea "Metode de plata".

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

Dupa finalizarea si trimiterea comenzii, vei fi contactat pe email pentru confirmare si pentru a primi informatii suplimentare referitoare la livrare.