Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

"Dear Santa..."

"Dear Santa..."

“Craciunul este dragostea in actiune. De fiecare data cand iubim, de fiecare data cand daruim, este Craciun.”- Dale Evans Rogers

Odata cu venirea lunii decembrie, spiritul Craciunului se intalneste pretutindeni. Acum este vremea in care vom putea aduce bucurie si fericire, ne vom declara dragostea prin cadourile asezate sub brad prin intermediul lui Mos Craciun. Magia sarbatorilor se simte si la Roxanne’s Jewellery & Giftware unde scrisorile voastre i-au indreptat pasii Mosului. Este perioada din an cand sloganul nostru este mai actual ca niciodata: “Cu fiecare cadou, daruieste o parte din inima ta!”.

Colectia “Dear Santa…” combina stralucirea zapezii proaspete si imaculate cu rosul specific sarbatorii nasterii lui Hristos. Cristalele Swarovski autentice Clear Crystal si White Opal, adevarate energizante fizice si mentale, poseda capacitatea naturala de a crea armonie si echilibru in jur, iar prin forta, puterea si stralucirea lui, rosul - reprezentat de cristalele Swarovski Siam, este considerat pretutindeni ca fiind simbolul fundamental al principiului vital, un stimulent universal, cu actiuni binefacatoare asupra organismului, marind puterea vointei si curajul.

Articole 1 pina la 48 din 388 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 48 din 388 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5