Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

PROGRAMUL DE FIDELITATE

 

REGULAMENT OFICIAL

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de SC CONNECTIBUSS SRL, cu sediul in Voluntari, Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, camera 3, jud. Ilfov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/84/2014, cod unic de inregistrare 32660838, atribut fiscal RO. Programul de fidelitate se desfasoara sub brandul Roxanne’s Jewellery & Giftware, al carui proprietar oficial este SC CONNECTIBUSS SRL.

Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, pe site-ul www.roxannes.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul public prealabil.

SECTIUNEA 2. ARIA DE ACOPERIRE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, doar in showroom-urile Roxanne's Jewellery & Giftware. Acest program nu vizeaza achizitiile realizate online.

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este lansat la data de 28 octombrie 2016 si are durata nedeterminata. Connectibuss SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata online, pe www.roxannes.ro, cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware orice persoana fizica, cetatean roman sau strain care a implinit varsta de 18 ani si este rezident in Romania.

Aderarea la program se poate face in urma unei cumparaturi efectuate din showroom-urile Roxanne’s, indiferent de valoarea acesteia. Aderarea se face completand si semnand formularul de inscriere disponibil in showroom-urile Roxanne’s. Participantul se obliga sa completeze formularul cu date reale. Formularele de aderare incomplete, nesemnate sau continand date false nu sunt valide.

Completarea formularului presupune in mod implicit acceptarea conditiilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 5. CARDUL DE FIDELITATE 

La baza programului de fidelitate se afla cardul de fidelitate destinat clientilor, in sistem discount direct.

Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate; falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor.

Cardul are forma unui card de credit, nefiind insa un instrument de plata. Clientul confirma ca doreste sa utilizeze cardul de fidelitate si adera la regulamentul programului prin completarea unui formular de aderare.

SC Connectibuss SRL isi rezerva dreptul de a invalida orice card dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau orice card de fidelitate care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament. Aceste carduri, odata invalidate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a folosi orice beneficii atasate cardului respectiv. 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL SI BENEFICIILE PROGRAMULUI

CARDUL DE FIDELITATE este acordat tuturor clientilor, cu acordul acestora, in urma unei achizitii de produse din showroom-urile Roxanne’s Jewellery & Giftware, prin completarea unui formular de aderare la program. Cardul este deja valid in urma achizitiei respective, valoarea acesteia fiind deja luata in considerare in calculul pragurilor de discount explicate mai jos.

La fiecare cumparatura la care clientul prezinta cardul de fidelitate, se va verifica in sistem totalul achizitiilor acumulate pe card in ultimele 12 luni, inclusiv data curenta. Discountul acordat se calculeaza astfel:

Discount nivel 1: valoarea achizitiilor acumulate pe card in ultimele 12 luni, inclusiv valoarea achizitiei curente, cuprinsa intre 700 si 1499 lei (TVA inclus): discount de 5%

- Discount nivel 2: valoarea achizitiilor acumulate pe card in ultimele 12 luni, inclusiv valoarea achizitiei curente, mai mare sau egala cu 1500 lei (TVA inclus): discount de 10%

- Pentru achizitii acumulate pe card in ultimele 12 luni, inclusiv valoarea achizitiei curente, mai mici sau egale cu 699 lei (TVA inclus), nu se acorda discount.

- In caz particular, daca valoarea achizitiei initiale in urma careia clientul primeste cardul depaseste deja unul din pragurile descrise mai sus, clientul beneficiaza deja de discountul corespunzator.

Reducerea aferenta cardurilor de fidelitate nu se cumuleaza cu alte actiuni promotionale, soldari sau cupoane de reducere si nu se aplica in cazul cumparaturilor online.

Reducerea se aplica doar cu conditia stricta a prezentarii cardului de fidelitate asistentului de vanzari din showroom, inainte de emiterea bonului fiscal si finalizarea vanzarii. Prezentarea ulterioara a cardului face imposibila acordarea discountului.

DISCOUNTUL “HAPPY BIRTHDAY”: de ziua ta, Roxanne’s ţi-a pregătit un cadou. Ai o perioada de 15 zile la dispoziţie (7 zile inainte de data la care te-ai născut si 7 zile dupa aceasta data) şi un discount suplimentar de 10% pentru o singura achizitie efectuata in aceasta perioada, in showroom-urile Roxanne’s. Discountul Happy Birthday se cumuleaza cu discountul de fidelitate aferent cardului, dar nu se cumuleaza cu alte actiuni promotionale, soldari sau cupoane de reducere.

PROMOTIILE “LOYALTY REWARDS”: oferte speciale cu reduceri de peste 20% sau cadouri-surpriza, destinate numai membrilor programului de fidelitate si marcate in mod vizibil in showroom. Promotiile Loyalty Rewards nu se cumuleaza cu discountul de fidelitate aferent cardului si nici cu alte actiuni promotionale, soldari sau cupoane de reducere.

SECTIUNEA 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE 

Utilizarea cardului de fidelitate se poate face numai de catre titularul acestuia, numai in showroom-urile Roxanne's.

SC Connectibuss SRL are dreptul sa ia oricand si neconditionat decizia de a anula valabilitatea cardurilor.

SECTIUNEA 9. FUNCTIONAREA SERVICIULUI DE RELATII CU CLIENTII

Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la functionarea programului de loialitate si folosirea cardului apeland Serviciul Clienti la numarul de telefon 0749 22 88 55 sau pe e-mail la contact@roxannes.ro. Tot la acest numar, titularul cardului va confirma orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate. In scopul protejarii datelor personale ale participantilor la programul de fidelitate, serviciul clienti va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Daca operatorul de la serviciul clienti nu a stabilit in mod corespunzator identitatea clientului, el este indreptatit sa refuze furnizarea de informatii confidentiale.

SECTIUNEA 10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin ccompletarea formularului de aderare la programul de fidelitate, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Connectibuss SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii fimei, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Connectibuss SRL. Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001.

SC Connectibuss SRL este o societate comerciala inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu numar inregistrare  nr. 32406.

SC Connectibuss SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal mentionate in formular in scopul emiterii si functionarii optime a cardului de fidelitate, in scopul efectuarii de statistici interne, precum si pentru scopurile mentionate in prezentul Regulament sau postate pe site-ul www.roxannes.ro. Datele dumneavoastra nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia imputernicitilor SC Connectibuss SRL care prelucreaza datele cu caracter personal in numele si pe seama acestuia cu respectarea Legii 677/2001 (ex: societatea care editeaza cardurile de fidelitate, societatea care transmite prin email mesaje informative si/sau publicitare privind activitatea si produsele pe care SC Connectibuss SRL le comercializeaza si alti imputerniciti ai sai care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama SC Connectibuss SRL, cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001) si care au obligatia de confidentialitate cu privire la aceste date. Conform legii din 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12), dreptul de acces la date (art 13), dretul de interventie asupra datelor (art 14), dreptul la opozitie (art 15) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17).

Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri scrise catre SC Connectibuss SRL, la sediul sau din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42D, in incinta Baneasa Shopping City, etaj 1, magazin bijuterii Roxanne’s; cererea trebuie sa fie datata, semnata si sa contina datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC Connectibuss SRL in scop de marketing direct. SC Connectibuss SRL, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea solicitarii conform celor mentionate anterior, va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit atat in showroom cat si online, pe www.roxannes.ro. Pentru informatii suplimentare, se poate apela Serviciul Clienti la numarul de telefon +40 749 22 88 55 sau pe e-mail la contact@roxannes.ro. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.