Cu fiecare cadou, daruieste o parte din inima ta!
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Ceasuri

Ceasuri

“Natura picteaza pentru noi, zi dupa zi, imagini de o infinita frumusete.”- John Ruskin

Iata principiul care a stat la baza conceperii designului ceasurilor inovatoare Mini, imaginile de nemarginita frumusete din natura fiind reluate aici ca teme originale. Pentru a fi cat mai apropiate de lumea reala, dar in acelasi timp pastrandu-si farmecul parca din povestea lui Hansel si Gretel, materialul folosit la compunerea peisajelor pline de viata este revolutionarul “fimo” – un lut polimeric, gel decorativ ce se solidifica prin coacerea in cuptor. Pictate manual, minusculele opere de arta 3D fac din aceste ceasuri accesoriile inedite, unice, nemaiintalnite in Romania pana acum.

Cu totii visam la taramurile de basm, la acea lume magica in care sa putem sa ne eliberam de grijile cotidiene si in care totul este posibil. Fiecare imagine regasita in cadranele acestor ceasuri deosebite este o replica vie a naturii pure, neatinsa de “artificialitatea” vietii de astazi.

Suava si delicata, aceasta colectie fashion remarcabila, numita sugestiv “Mini” dupa micile decoratii handmade, cuprinde adevarate opere de arta 3D, realizate de artizani cu experienta din Corea de Sud.

Fiecare ceas Mini by Roxanne’s va spune povestea sa. Colectioneaza-le pe toate si transforma-ti propria viata intr-un basm!

1 Articol(e)

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

1 Articol(e)

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista