Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Bijuterii din Argint 925 | Miss Roxanny - Heartwarming Jewels

"In viata... exista o aspiratie: sufletul are nevoie sa absoarba sentimentele unui alt suflet, sa si le insuseasca, pentru a le inapoia mai bogate."- Honore De Balzac

Fiecare moment al vietii merita sarbatorit printr-o bijuterie speciala! 

Brand-ul Miss Roxanny - Heartwarming Jewels este conceput in Italia si doreste ca, prin produsele sale, sa incalzeasca orice inima, in orice ocazie. Bijuteriile intruchipeaza mici simboluri care vor raspandi energie pozitiva si care vor vorbi de la sine. Ne face placere sa cream modele deosebite, cu semnificatie, ca o comoara personala, cu misiunea de a scoate la iveala cele mai frumoase sentimente. Noi realizam bijuterii pe care tu si cei dragi sa le puteti pastra si pretui pentru toata viata!

Bazate pe comunicare, primul instrument spiritual al omului si cea mai importanta metoda de socializare, bijuteriile Miss Roxanny se diferentiaza prin mesajul transmis, scris sau prin forma. Astfel, gandurile noastre frumoase, exprimate prin intermediul acestor fine bijuterii lucrate manual, vor avea un efect deosebit asupra celor din jur, generand vibratii pozitive. De aceea, aceste bijuterii au primit numele de “Bijuterii cu suflet”.

Fiecare piesa este lucrata manual din argint pur 925, placat cu rodiu sau aur roz de 18K, poate fi decorata cu cristale originale de Cubic Zirconia si va fi insotita de un card special, cu mesaj personalizat pentru orice ocazie.

Modele card Miss Roxanny

Aceasta colectie exclusivista de bijuterii incarcate cu emotii ajuta la exprimarea sentimentelor frumoase dintre prieteni, a dragostei nerostite dintre mama si copil, sau a celor mai adanci fioruri din povestile de dragoste.

Handmade cu dragoste, din mainile noastre, direct in ale tale!

Descopera, exclusiv la Roxanne’s Jewellery & Giftware, Miss Roxanny, Heartwarming Jewels - Bijuterii cu sclipire de iubire!

 

Articole 1 pina la 48 din 242 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 48 din 242 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5