Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Cadouri cu mesaj

"Sufletul iti vorbeste prin sentimente. Asculta-ti sentimentele. Urmeaza-ti sentimentele. Pretuieste-ti sentimentele. Arata-ti sentimentele."- Neale Donald Walsch

A transmite gandurile tale bune inca de la primul contact cu persoana draga careia ii oferi un cadou, inseamna categoric visul oricaruia dintre noi. Roxanne’ste ajutasa iti implinesti acest deziderat cu ajutorul produselor unice, cu valoare emotionala, ce se regasesc in boutique-ul sau exclusivist. Iata numai cateva dintre colectiile ce pot vorbi in locul tau si pot transmite cele mai frumoase simtiri.

Un intelept spunea candva: "Cred in ingerii care plutesc in imediata noastra apropiere, soptind cuvinte de incurajare atunci cand norii apar, protejandu-ne de raul din jur si aratandu-ne calea de urmat, producand mici miracole in vietile noastre zi de zi”. Colectia “Guardian Angel” a casei de bijuterii “Mariana Jewellery” urmeaza acest crez, continand adevarate talismane care transmit de la bun inceput mesajul lor cu valoare protectoare.

Colectia exclusivista de figurine elegante, incarcate cu emotii, “More Than Words”, ajuta la exprimarea fara cuvinte a sentimentelor frumoase dintre frati, a dragostei nerostite dintre mama si copil, sau a celor mai adanci fioruri din povestile de dragoste, ne apropie de protectia divina (fiecare dintre noi avand propriul ingeras pazitor).

Bazate pe comunicare, primul instrument spiritual al omului si cea mai importanta metoda de socializare, bijuteriile Alisia se diferentiaza prin mesajul transmis, scris sau prin forma. Astfel, gandurile noastre frumoase, exprimate prin intermediul acestor fine bijuterii din argint italienesc, vor avea un efect deosebit asupra celor din jur, generand vibratii pozitive. De aceea, aceste bijuterii au primit numele de “Bijuterii cu suflet”. Asadar, Alisia reuseste sa reprezinte frumusetea, sub toate formele ei, inclusiv frumusetea sentimentelor, prin mesaje ca "Love", Happiness", "Best Friends", "Smile", "Best Mum", "Good Luck", "Dream", etc.

Brand-ul “We Positive” - 100% Handmade in Italy, a creat produse de cea mai buna calitate care sa insufle o doza de optimism in vietile noastre agitate. Bratarile cu design original We Positive sunt simbol al personalitatii pozitive cu sugestii pentru o viata mai buna. Ele au inscrise in mod inedit mesaje de noroc, dragoste, prietenie, sanatate.