Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

DSE - Crystals from Swarovski®

DSE - Crystals from Swarovski®

“Misiunea DSE este de a oferi bijuterii, accesorii si idei de cadouri care sa transmita emotii si sa contribuie la stralucirea vietii, zi de zi.” - DSE Team

Suntem incantati sa va prezentam DSE, un brand al SWAROVSKI®. Gandite initial de catre designerii Swarovski ca produse “corporate gifts”, DSE s-au dorit a fi, de la bun inceput, unice si memorabile. Made with Crystals from Swarovski, acestea au fost imediat foarte apreciate de catre consumatori si asa a aparut nevoia de a fi prezente si in comertul de retail. Lucrate la cele mai inalte standarde in fabrica Swarovski, s-au impus rapid, la nivel mondial, datorita designului sofisticat, calitatii desavarsite si versatilitatii.

Importate direct din Wattens, Austria,  DSE – Crystals from Swarovski®, se adauga astfel produselor Roxanne’s Jewellery & Giftware, atent selectate din lumea intreaga. Asadar, in an aniversar, cand se implinesc 120 de ani de SWAROVSKI, sa celebram impreuna, pe piata romaneasca, stralucirea fara egal a cristalelor sale.

13 Articol(e)

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

13 Articol(e)

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista