Povestea Marianei Ravid, creatoarea bijuteriilor “Mariana"

Povestea Marianei Ravid, creatoarea bijuteriilor “Mariana"

Israelul nu mai este de mult doar Tara Sfanta, fiindca si pentru iubitorii de bijuterii, acest loc gazduieste un univers cu adevarat stralucitor.

Intalnirea cu designerul israelian al casei de bijuterii Mariana Jewellry, Mariana Ravid, a fost, fara indoiala, impresionanta. Cu ochii de un albastru hipnotizant si cu zambetul pe buze, ne-a primit cu drag in fabrica de bijuterii inundata de energia pozitiva a cristalelor pe care le slefuieste aici.

Ceea ce impresioneaza de la o prima devedere este organizarea minutioasa a tuturor materiilor prime - de la componentele metalice la organizatoarele pentru cristale si pietre semipretioase. Ne-a fost demonstrat ca numai in acest mod poti ajunge la colectii de calitate, ce cuprind peste 60.000 de produse. Oamenii pe care i-am intalnit in atelierele Marianei lucreaza cu pasiune si monteaza manual si cu atentie desavarsita, fiecare pietricica a bijuteriilor care ajung la tine si al milioane de femei din intreaga lume. Mainile tuturor acestor artizani lucreaza neincetat in fabrica din Israel pentru a desavarsi bijuteriile Marianei. Poti fi convinsa ca orice piesa ai alege, aceasta este creata de cei mai buni mesteri ai bijuteriilor din Israel.

Despre Mariana Ravid sunt multe lucruri de spus. S-a nascut in 1952 din parinti artisti, de meserie palarieri, si a studiat timp de 4 ani tehnica productiei bijuteriilor la Jewelry-Goldsmith School. Incepand cu 1997 si-a exprimat, prin creatiile sale, calitatile native de imbinare a culorilor si perfecta armonizare a stilurilor vechi si noi, de lucru cu pietre semipretioase si cristale Swarovski, de desavarsire a materialului si a spiritului. De atunci, piesele sale originale, unice si cu tenta exotica, s-au impus mai intai pe piata din Israel si apoi pe cea internationala de fashion jewellery sub brandul "Mariana Jewellery", fiind prezente in intreaga lume: SUA, Canada, Europa, Africa de Sud, Asia, Australia si Noua Zeelanda.



Mama a patru copii si casatorita cu Ronen Ravid – el insusi a patra generatie de bijutieri, Mariana realizeaza colectii inedite si originale, inspirata fiind, dupa cum chiar ea marturiseste, de dragostea pentru familia sa.

Fiecare piesa este lucrata manual, la cele mai inalte standarde de excelenta, in fabrica sa din Israel, patria celor mai exclusiviste creatii din domeniu. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint Silver Sterling 925 sau aur antichizat. Pentru a da pieselor aspectul de mici opere de arta, Mariana foloseste cristale si pietre semipretioase taiate manual, precum si bine-cunoscutele cristale Swarovski si Preciosa (de Bohemia), intr-o gama inepuizabila de culori si nuante.

Designul Marianei atrage femeia la orice varsta, atat tanara exuberanta, cat si doamna sofisticata in cautarea unor piese speciale care sa-i evidentieze frumusetea naturala.



Colectiile Mariana Jewellery, influentate de elemente din natura, isi revarsa energia pozitiva asupra celor care le poarta. Iata doar cateva dintre mineralele naturale folosite si semnificatia lor: quartzul roz (piatra iubirii), aquamarinul (curaj si protectie), ametistul (piatra pacii si rezistentei), quartzul clar, incolor (piatra puterii), carnelianul (pasiune si sexualitate), perla (reduce stresul), citrina (piatra norocoasa a comerciantului), etc.

Datorita calitatii lor exceptionale,minunatele bijuterii Mariana beneficiaza de GARANTIE PE VIATA. Prin urmare, producatorul se obliga sa acorde asistenta nelimitata pentru toate produsele sale.

Tu ce bijuterii create de Mariana ai in colectie?




Taguri: