Se apropie mult așteptata zi în care vei purta rochia dorită și vei fi specială și mai ales unică?

Ei bine, accesoriile pentru păr de mireasă sunt un detaliu important care nu trebuie lăsat la o parte, fiind touch-ul final al rochiei de mireasă, care va atrage, de asemenea, atenția asupra feței tale radiante.

Gama variată de accesorii păr mireasă are prețuri variate în funcție de complexitatea lor. Există atât de multe stiluri diferite - faguri, ace, viță de vie, chignon wraps, coroane, voaluri etc ... deci poate fi foarte copleșitor dacă nu ești sigură ce accesorii se potrivesc cel mai bine cu ce coafură sau rochie vei alege.

 

Când este momentul potrivit să alegi accesorii păr mireasă


Rochia de mireasă este cel mai important aspect al întregului ansamblu, deci cel mai bine este să-ți alegi rochia înainte de a începe să îți selectezi accesoriile de păr de mireasă pentru a te asigura că se coordonează.

Stilul și silueta rochiei tale, culoarea și aspectul general te vor ajuta să găsești accesoriile perfecte de mireasă pentru păr. Când probezi rochia, realizează câteva fotografii cu toate detaliile cu care ți-ar plăcea să se potrivească accesoriile tale.

În afară de rochia de mireasă, o probă efectuată la salonul unde vei beneficia de coafura specială este, de asemenea, o idee bună pentru a vedea cum îți dorești să fie aranjat părul tău în ziua cea mare. Pentru a te asigura că ești confortabilă cu modul în care se fixează și se potrivește coafura cu restul ținutei tale,  poți să-l întrebi pe stilistul tău ce sugestii are despre alegerea accesoriilor pentru păr.



Ce tip de accesorii de păr pentru mireasă să alegi?

 

Cu atât de multe accesorii uimitoare pentru păr disponibile pentru mirese, de unde știi exact ce tip de accesoriu de păr să alegi? Iată o selecție realizată special pentru tine de către echipa Roxanne’s:

- Coroană & Tiara - Poți purta aceste accesorii pentru păr atât singure, cât și cu voal.  Ele vor funcționa excelent cu orice stil, indiferent dacă alegi să îți păstrezi părul desprins și faci câteva bucle lejere, vrei să îl prinzi doar jumătate sau decizi să îl ridici pe tot într-un coc sau o coafură spectaculoasă. Alege un aspect delicat și fin al tiarei sau coroanei pentru un stil mai tradițional sau un model bogat în detalii și plin de farmec dacă visezi la o nuntă de basm.

Pieptene pentru păr – Aceștia variază în mărime și formă și arată uimitor în părul care a fost coafat într-un coc lejer. Dacă porți un voal, acesta ar putea fi păstrat pe un pieptene separat, permițând îndepărtarea acestuia după ceremonie. Accesoriile de păr de tip pieptene sunt de departe cea mai populară alegere printre mirese, fiind foarte practice și elegante.

Flori în păr - Cu o tendință atât de puternică spre aspectul natural, florile revin la modă ca accesorii pentru părul mireselor.  Cheia este să păstrezi părul desprins și ușor ciufulit cu bucle lejere pentru un aspect cât mai natural. Poți folosi flori mai mari pentru un stil simplu și altele mai mici pentru un aspect complex, amintindu-ți să optezi pentru flori (dacă utilizezi unele naturale) care sunt sezoniere. Asigură-te că utilizezi aceeași floare și în buchetul tău pentru continuitate și unitate.

”Hair Vines” – Un accesoriu perfect pentru un aspect romantic sau boho chic, aceste ornamente interesante de păr pot fi îndoite și modelate în diferite forme pentru a accentua orice coafură. În funcție de coafura pe care o alegi, adaugă acest tip de accesoriu ușor elegant în păr și în acest fel vei obține un look simplu și în același timp spectaculos.

 - Cleme sau agrafe de păr – Două dintre acele bijuterii mireasă care sunt adecvate într-o coafură cu coc sau cu doar jumătate de păr strâns sus, aceste agrafe de păr pot fi purtate spre partea din spate a capului, ceea ce este minunat pentru mirese care aleg să poarte bijuterii deosebite, precum cercei sau lănțișoare cu pandantive. Dacă preferi ceva simplu și subtil, care te va ajuta să păstrezi părul fixat, ia în considerare această opțiune și alege agrafe potrivite.


 

Aceasta este ziua ta cea mare și ar trebui să te simți mai frumoasă ca niciodată și să fii unică! Concluzia este că nu există reguli, cu excepția uneia: alege tot ce te face fericită și simte-te cu adevărat specială pentru că meriți!