Bijuteriile Birthstone – cadoul perfect in functie de luna nasterii

Bijuteriile Birthstone – cadoul perfect in functie de luna nasterii

Se apropie ziua de nastere a iubitei, sotiei sau prietenei tale? Doresti sa te rasfeti pe deplin? Ai sansa de a gasi cadou ideal fara multe cautari, intrucat am introdus in categoria de cadouri inedite de pe roxannes.ro o noua colectie de bijuterii menita sa vina in ajutorul tau. Este solutia perfecta daca iti doresti sa gasesti rapid si usor un cadou cu adevarat special.

Cand spui cadouri femei sau cadouri de dragoste, care sa exprime perfect admiratia pe care o porti femeilor din viata ta, care este primul lucru ce iti apare in minte? Noi iti facem o recomandare: bijuteriile. Ca printrun miracol, acestea au puterea de a face orice femeie sa se simta speciala, admirata, o adevarata zeita a frumusetii. Pentru ca Roxanne’s cunoaste poate cel mai bine fascinatia pe care femeile o au pentru bijuterii, a adaugat o noua colectie surprinzatoare in categoria de cadouri destinate celor mai dragi femei din viata ta.

 

 

Lucky Birthstone – The Color of Your Life este colectia de bijuterii decorate cu pietre specifice fiecarei luni a anului, oferind fiecarei femei un cadou traditional pentru o epoca moderna. Bijuteriile Birthstone sunt personale, unice, urmand conceptul de „piatra a lunii de nastere”, o datina veche de secole.Alege bijuteria cadou cu insertii de pietre specifice lunii de nastere din noua colectie si surprinde placut persoanele din viata ta:

  • Piatra de nastere corespunzatoare lunii ianuarie este Granatul rosu, cunoscut drept piatra de regenerare
  • Persoanele aniversate in februarie se pot bucura de o piatra de Amethyst regal purpuriu, numita si piatra Sobriety, ce ajuta la meditatie prin proprietatile spirituale si de calmare
  • Piatra asociata cu luna martie este un Aquamarine albastru stralucitor, ce ofera protectie, pace interioara si dragoste de sine
  • Vedeta lunii aprilie este Cristalul Clar (Clear Crystal) cu reflexe de diamant, supranumit si Regele cristalelor, fiind un amplificator al puterii, claritatii si adevarului
  • Nativii lunii mai se pot bucura de piatra de Smarald, piatra iubirii de succes, care ajuta la eliberarea negativitatii.
  • Perla reprezinta cu succes luna iunie, aducand calm si concentrare purtatoarei sale
  • Iulie este potrivirea perfecta cu Rubinul, piatra nobilimii, care stimulează puternic chakra inimii
  • Peridot se potriveste perfect lunii de nastere august, crescand increderea in sine si asertivitatea
  • Safirul din septembrie reprezinta intelepciunea.
  • Bijuteriile decorate cu Opal, destinate nativilor lunii octombrie, stimuleaza originalitatea si creativitatea
  • Topazul, piatra specifica lunii noiembrie, emite energie luminata si plina de bucurie.
  • In ultima luna a anului, Zirconiul Albastru este piatra minunata ce aduce purificare si vindecare celei care o poarta.

Ofera un cadou special, cu semnificatie și surprinde-ti femeile dragi cu ajutorul colectiei Lucky Birthstone – The Color of Your Life, create special pentru Roxanne’s.

Taguri: