4 sfaturi pentru intretinerea bijuteriilor placate cu aur

4 sfaturi pentru intretinerea bijuteriilor placate cu aur

Daca te numeri printre femeile dornice sa ramana mereu in pas cu moda, accesorizandu-si perfect tinutele de zi cu zi cu bijuterii deosebite, iti intelegem nevoia de a investi in obiecte remarcabile si de calitate. Toti iubitorii de moda au indemnat industria de bijuterii si marii designeri sa se dezvolte, la nivel international in directia productiei de bijuterii fashion, bijuterii placate cu aur sau argint. Aceasta necesitate s-a impus datorita nevoii de schimbare si asortare a accesoriilor cu orice tinuta si avand in vedere frecventa impresionanta cu care trend-urile se reactualizeaza odata cu fiecare sezon.

Nici domeniul bijuteriilor nu poate fi scutit de influentele in moda, astfel ca marii creatori sunt nevoiti sa conceapa si sa lanseze noi tendinte pentru a se mentine in topul mondial. Bijuteriile placate cu aur pe care le gasesti in magazinul Roxanne's reprezinta adevarate capodopere de arta de inalta calitate. Acestea trebuie curatate si intretinute corespunzator, pentru a mentine frumusetea si stralucirea materialului pretios din care sunt confectionate.

Alege-ti bijuteria preferata din magazinul Roxanne's, poart-o si ingrijeste-o cu atentie pentru a te bucura de ea cat mai mult timp.

Iata cateva sfaturi pentru a-ti pastra colectia de bijuterii suflate cu aur intr-o stare excelenta:

1. Pastreaza-le in locul potrivit. Cand vorbim despre aspectul bijuteriilor, un factor deosebit de important il are locul in care acestea sunt pastrate. Ele nu trebuie expuse intr-o lumina excesiva si trebuie ferite de umezeala. De aceea, cel mai potrivit loc in care pot fi pastrate este chiar cutia de bijuterii, capitonata cu materiale precum catifea, matase sau bumbac. Poti folosi, de asemenea, saculeti din material moale, in care bijuteriile stau in siguranta, in special pentru ca la achizitionarea bijuteriilor Roxanne's, primesti impreuna cu produsul si saculetul in care este recomandat sa pastrezi bijuteria. Evita sa depozitezi impreuna mai multe bijuterii, pentru a nu le zgaria.

2. Curata foarte atent bijuteriile placate cu aur. Foloseste numai o carpa moale atunci cand doresti sa cureti bijuterii placate cu aur, caci astfel le vei mentine stralucirea. Evita frecarea excesiva a suprafetei, precum si metodele traditionale, ca pasta de dinti, deoarece aceasta este abraziva si le poate diminua stralucirea. In schimb, poti utiliza si produsele din comert special dedicate curatarii acestui tip de bijuterii.

3. Cristalele si pietrele semipretioase necesita ingrijiri speciale. Obisnuieste-te sa te porti delicat cu bijuteriile placate cu aur si decorate cu cristale Swarovski si/sau pietre semipretioase. Evita loviturile bruste si contactul cu materiale aspre sau abrazive. Pune-le deoparte atunci cand executi diverse activitati ce le pot zgaria.

4. Fereste-le de substantele chimice. Scoate-ti bijuteriile inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni. Cu atat mai important este ca acestea sa nu intre in contact cu detergent si alte substante chimice daunatoare.

Bucura-te de bijuteriile Roxanne's pentru cat mai mult timp, ingrijindu-le atent.

Taguri: