Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Bijuterii placate cu aur

Bijuterii placate cu aur

“Cand aurul vorbeste, orice alta discutie este zadarnica.”- anonim

Din cele mai vechi timpuri, aurul a fost asociat aproape instinctiv cu Soarele, al carui simbol a ramas si astazi in multe traditii. Auriul este un simbol vizibil al perfectiunii, puterii si implinirii.

Bijuteriile placate cu aur vor dezvalui concepte si valente universale precum: vitalitatea, viata, sanatatea, intelepciunea, lumina, virtutea, uniunea si, evident, prosperitatea. De aceea, aceste bijuterii aurite constituie o prezenta permanenta in colectiile marilor designeri de pretutindeni, reprezentand accesorii inspirate pentru o tinuta casual sau de seara, pe care fiecare femeie o abordeaza.

Cand oamenii au descoperit rezistenta aurului la coroziune, l-au ridicat direct la rangul de metal-simbol al eternitatii si perfectiunii. Folosirea zilnica a celor mai in tendinte bijuterii placate cu aur duce la cresterea charismei, a curajului si capacitatii de a-i conduce si coordona pe ceilalti. Totodata, se considera ca, modernele bijuterii suflate cu aur (asa cum se mai numesc in termeni populari) mentin starea optima de sanatate, duc la cresterea increderii in sine si a optimismului, imbunatatind prestigiul social.

Articole 1 pina la 48 din 1744 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 48 din 1744 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5