Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Bijuterii cu Zirconiu

Bijuterii cu Zirconiu

Zirconiul, denumit si Piatra de cubic zirconia (CZ), este un material asemanator diamantului din punct de vedere vizual, al claritatii, durabilitatii densitatii si greutatii.

Din 1976, cand a fost realizat in laborator si introdus in industria de bijuterii, zirconiu, acest cristal deosebit, denumit si "Simulated Diamond", a devenit concurentul numarul 1 al diamantului. Acest material este un cristal izometric, greu, optic perfect, si, de obicei incolor, dar poate fi obtinut intr-o varietate larga de culori.

Desigur, moda se schimba, tehnologia avanseaza, si, datorita pretului mai mic, incomparabil cu cel al diamantului, zirconiul a castigat teren, mai ales in ultimii ani, prin dezvoltarea segmentului de “fashion jewellery”. Multa lume considera zirconiul piatra semipretioasa. Intr-adevar, cu aceeasi stralucire ca a diamantului, cristalul de zirconiu este greu de deosebit la prima vedere, cu ochiul liber, de fratele sau mai instarit, diamantul, mai ales astazi, cand calitatea sa a devenit una exceptionala. Bijuteriile din argint Miss Roxanny - Heartwarming Jewels sunt decorate cu aceste minunate cristale de zirconiu de exceptie. Cristalele de zirconiu (CZ) pot fi colorate in orice culoare a curcubeului si pot fi fatetate astfel incat sa ajunga la stralucirea de diamant. Zirconiul, cu o duritate mai apropiata de cea a diamantului, poate fi comparat sub acest aspect cu rubinul, safirul sau smaraldul.

Asadar, cu sclipiri de diamant si pret de zirconiu cubic (CZ), cu efecte aducatoare de energie pozitiva, bijuteriile decorate cu aceste cristale deosebit de rafinate, te vor plasa in centrul atentiei si vor da frumusete zilelor si stralucire serilor.

Articole 1 pina la 48 din 179 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Articole 1 pina la 48 din 179 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4