Affordable Luxury for Sparkling Moments
TELEFON: 0749 22 88 55 | L-D 10.00-22.00

Asistenta Clienti

 

Cum pot cauta un anumit produs in magazin? Pentru a cauta un produs, te rugam sa folosesti modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului sau link-ul "Cautare avansata" din partea de jos. Introdu informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, ti se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara? Da, www.roxannes.ro onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, te rugam sa introduci datele care ti se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client? In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, vei avea optiunea sa introduci informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Am uitat parola contului. Cum procedez? In cazul in care nu iti amintesti parola contului tau, te rugam sa folosesti optiunea "Recupereaza parola uitata", disponibila in pagina "Acces cont".

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu? Pentru a modifica datele din contul de client, te rugam sa te autentifici in cont si sa accesezi apoi optiunea "Actualizare cont", disponibila in sectiunea "Contul meu".

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara? Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa iti creezi un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ai adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

Pot modifica o comanda lansata? In cazul in care doresti sa modifici o comanda, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact de pe site. Te rugam sa precizezi si ID-ul comenzii, pe care il poti regasi in sectiunea "Stadiu comanda".

Pot afla informatii despre comenzile anterioare? Poti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea "Comenzi si Retururi".

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez? Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact de pe site sau numarul de telefon afisat.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez? In acest caz, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact sau telefonic, la +40 749 22 88 55.